Esport i economia Global

5/JUL/18 – CAR Sant Cugat

Imatges del Tribuna Sant Cugat Empresarial JUL/18

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial JUL/18

PROGRAMA

5 de juliol de 2018 / Hora: 19h.
Lloc: CAR Sant Cugat

Presenta:
Jofre Llombart
Periodista, subdirector EL MON RAC1

Ponents:

Pilar Calvo

Periodista i Consultora. Amb 19 anys va començar en el món del periodisme esportiu, sent fundadora de Catalunya Ràdio, on va ser membre de l’equip de transmissións de Futbol amb Joaquim Maria Puyal i Antoni Bassas.

Posteriorment va incorporar-se a la Televisió de Catalunya on va ser la primera presentadora d’un programa resum de futbol a Europa, el Gol a Gol, a més de ser membre de l’equip de transmissions del Barça, presentadora d’esports del Telenotícies Vespre, entre d’altres presències a diferents programes.

Des del 2008, i després de més de 25 anys en el periodisme esportiu, es dedica a la consultoria internacional on ha treballat en diferents mercats, especialment el de la Xina, en molt diverses àrees com ara el futbol, la nanotecnologia o les energies renovables.

En els últims mesos la seva consultora, Oppshunter, ha entrat a formar part d’Esportia, consultora especialitzada en els e-sports, un sector en fort creixement a Europa i, especialment a Espanya. També va treballar durant 4 anys com a responsable de patrocinis i directora de publicitat d’altes a la cadena de fitness DiR.

Alberto Eljarrat

Director General (CEO) Sportium APOSTES Esportives S.A. El 2008, Alberto es va encarregar de posar en marxa l’Aliança d’empreses entre la multinacional CIRSA i la companyia anglesa Ladbrokes Coral Group, per a introduir les apostes esportives presencials en el mercat espanyol sota la marca Sportium. Des de febrer de 2014, se li va nomenar a més, Managing Director de l’JV estesa també a l’àrea digital.

Albert és un professional de la indústria del joc i de l’oci amb una llarga trajectòria en aquest sector. Ha treballat a tot Europa occidental i oriental i disposa d’una àmplia experiència en la gestió d’operacions en oci i apostes a Espanya, així com en l’execució de plans de desenvolupament i expansió de negocis a nivell internacional.

Va iniciar la seva carrera al Grup CIRSA el 1994 havent-se graduat en Ciències Econòmiques i Empresarials a les Universitats de Barcelona i HEC Liege (Bèlgica). Alberto també és graduat en IESE Business School, Barcelona, ​​i parla amb fluïdesa 5 idiomes: català, espanyol, anglès, francès i italià.

Manel Arroyo

Director general i accionista de Dorna Sports. Manel Arroyo (Vic, 1960) és des de 1992 director general i accionista de Dorna Sports, empresa organitzadora del Mundial de MotoGP.

El també membre de la junta directiva del FC Barcelona va iniciar la seva carrera professional com a periodista a Ràdio Vic i, posteriorment, es va incorporar a RNE.

El 1986 va entrar a TVE, on va treballar en les retransmissions de Fórmula 1 i rugbi com a comentarista, i va ser també sotsdirector del programa d’esports Estadi 2.

El 1988 va entrar a treballar al Racc i va ser membre de l’equip que va dissenyar i construir el Circuit de Barcelona-Catalunya.