Perspectives 2018 al sector immobiliari a catalunya

14/FEB/18 – QGAT Business & Events

Imatges del Tribuna Sant Cugat Empresarial FEB/18

PROGRAMA

14 de febrer de 2018 / Hora: 13 a 16 h.
Lloc: QGAT Business & Events

Presenta:
Jofre Llombart
Periodista, subdirector EL MON RAC1

Ponents:

Elena Massot

L’Elena, és Consellera Delegada GRUP IMMOBILIARI VERTIX. Vicepresidenta de FemCat (Fundació d’Empresaris de Catalunya), Vicepresidenta de APCE (Associació de Promotors i Constructors de Barcelona), Vocal de Fundació Grup Set.

Llicenciada en ADE per IQS, UNIVERSITAT RAMON LLULL i en Dret per la UOC, ha desenvolupat la seva trajectòria professional dins l’empresa familiar VERTIX Grup Immobiliari.

VERTIX Grup Immobiliari amb més de 45 anys d’experiència en el mercat, des que va ser fundada l’any 1972, es caracteritza per la seva eficàcia en el desenvolupament de projectes residencials, terciaris i industrials de primera qualitat en diversos emplaçaments territorials, amb seus a Barcelona, Madrid, València i Palma. Durant aquests anys ha realitzat una clara aposta per la diversificació i pel creixement sostingut, complint les prestacions de la seva oferta amb els més moderns criteris de sostenibilitat, estalvi energètic i atenció al medi ambient.

Francisco Javier Pérez

S’incorpora a Solvia al gener de 2015, sent en l’actualitat director de Solvia Promoció i Desenvolupament.

És Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona.

i va completar els seus estudis empresarials a l’Escola d’Alta Direcció i Administració de Barcelona (EADA).

Treballa en el sector immobiliari des de 1989. Ha estat director general del Grup Vertix (16 anys) i gerent de les empreses públiques PROMUSA (Sant Cugat del Vallès) i REGESA (Barcelona). També membre del Comitè Executiu i de la Junta Directiva de l’APCE (Associació de Promotors de Catalunya), així com President de la Comissió d’Urbanisme i Habitatge d’aquesta associació.

Ha estat Vicepresident de l’AVS Catalunya (promotors públics). Membre de la Comissió Executiva ULI Barcelona District Council. Patró de la Fundació Formació i Treball (acció social). Professor en diversos màsters i postgraus universitaris i durant 10 anys en la Escola d’Empresarials de la Universitat Ramon Llull (Barcelona).

Ha participat en projectes de cooperació internacional a Hondures i a Bòsnia Hercegovina.

Oriol Barrachina

Oriol Barrachina és soci director de Cushman & Wakefield Espanya i membre del Global Advisory Board de Cushman & Wakefield.

Es va incorporar a la companyia al 1997 i actualment dirigeix un equip de més de 200 professionals de les diferents àrees de negoci, a nivell nacional.

Oriol participa en el desenvolupament i lideratge de les operacions més importants d’Inversió i Agència a Espanya i cobreix un paper estratègic en els Serveis Professionals de la companyia (Asset Services, Valuation & Advisory i Project Management).