Tribuna SCE - Energia, el repte del SXXI

Tribuna Sant Cugat Empresarial
“Energia, el repte del SXXI”

26 / MAIG / 2022 – Qgat Restaurant Events & Hotel

Tribuna SCE - Energia, el repte del SXXI

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/2022

Tribuna - Sant Cugat Empresarial

El Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/2022 en imatges

PROGRAMA

Dijous 26 de maig de 2022
Lloc: QGAT Restaurant, Events & Hotel
Sant Cugat del Vallès

El proper dijous 26 de maig es celebrarà al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Energia, el repte del SXXI”, que tractarà sobre quins són els reptes que tenim a Catalunya per aconseguir un posicionament energètic més competitiu.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències de la professora d’Economia de l’IESE Business School i membre del Consell de Govern del Banc d’Espanya, Núria Mas; del CEO de Factor Energia, Emili Rousaud, de la Directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Marta Morera; i del President, Conseller Delegat i CFO de RWE Renewables Iberia, Robert Navarro. L’acte estarà moderat per la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca.

PROGRAMA

18:30h Convocatòria dels assistents.

19:00h Inici del Tribuna Sant Cugat Empresarial.

20:00h Torn de preguntes.

20:15h Sopar relacional.

22:00hCloenda de l’acte.

PONENTS

Tribuna SCE - Núria Mas

Núria Mas

IESE

Llicenciada en Economia i Empresa per la Universitat Pompeu Fabra i Doctora en Economia per la Universitat de Harvard.

En l’actualitat és Professora Ordinària del Departament d’Economia de l’IESE Business School, titular de la Càtedra Jaime Grego de Healthcare Management i investigadora associada al Public-Private Sector Research Center de l’IESE.

És Consellera del Consell de Govern del Banc d’Espanya.

Durant els seus estudis de doctorat, va ser Research Fellow of Ageing and Health al National Bureau of Economic Research. Abans d’incorporar-se a l’IESE, va treballar com a associada a Lehman Brothers International. Va ser membre del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari de la Generalitat de Catalunya.

La professora Mas també ha treballat com a assessora i consultora en l’àmbit de l’economia sanitària per a la Comissió Europea, diverses institucions públiques i el sector sanitari. La seva investigació ha estat publicada en nombroses revistes acadèmiques internacionals.

Tribuna SCE - Emili Rousaud

Emili Rousaud

Factor Energia

Emprenedor. Innovador. Impulsor de la liberalització dels mercats energètics, del desenvolupament de les energies renovables i de l’eficiència energètica. Impulsor de la innovació en un sector molt rígid, defensa la digitalització de l’energia com un mitjà per a aconseguir la sostenibilitat energètica.
Com a emprenedor, Emili Rousaud i Parés (Barcelona, 1966) va fundar Factorenergia en 1999, convertint-se en la primera comercialitzadora d’electricitat nascuda en el mercat liberalitzat. Els valors de la nova empresa que va fundar, i que avui persisteixen, són el servei al client, la transparència i el compromís amb la sostenibilitat. Factorenergia va ser la primera energètica que va posar al Client en el centre.

En 2016 va posar en marxa Norton Solutions, integrant-se al Grup d’Empreses de Factor Energia. És una empresa especialitzada en la prestació de serveis de telemàrqueting i explotació de centres d’atenció al client. En quatre anys, Norton s’ha convertit en un centre d’emissió i recepció de trucades telefòniques, amb l’excel·lència i les bones pràctiques com a segell d’identitat.
A nivell institucional, Emili és vicepresident de la patronal PIMEC, Vicepresident de l’associació Grup de Gestors Energètics (GGE), copresident de l’associació espanyola ENTRA, vocal de l’Associació de Comercialitzadors Independents d’Energia (ACIE), de la qual ha estat president diversos anys i que va fundar en 2003 al costat de Gas Natural, a més és vocal de la junta directiva del FC Barcelona.
Emili Rousaud i Parés és llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses per la UPC i Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT) per ESADE. D’altra banda, ha estat professor associat de Màrqueting a la facultat de Periodisme i Comunicació Audiovisual de Universitat Pompeu Fabra (UPF) durant disset anys (1993-2010).

Tribuna SCE - Marta Morera

Marta Morera

Directora de l’Institut Català d’Energia

Llicenciada en Ciències Ambientals, especialitat en Gestió i Planificació Ambiental per la Universitat de Girona, i Màster en Energia pel desenvolupament sostenible, energies renovables i estalvi i eficiència energètica de la UPC.

Ha estat responsable d’Acció Ambiental a l’Ajuntament de Rubí on també ha estat tècnica de Medi Ambient, i responsable del projecte estratègic ‘Rubí Brilla’.

Des del juny de 2021 dirigeix l’Institut Català d’Energia, organisme de la Generalitat de Catalunya per a la promoció de l’eficiència energètica i el desenvolupament de les energies renovables.

Tribuna SCE - Robert Navarro

Robert Navarro

President, Conseller Delegat i CFO de RWE Renewables Iberia.

Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per Esade Business School.

Ha treballat en diversos sectors i està vinculat al món de l’energia des de 2002, primer com a CFO de la filial espanyola de RWE, i des de 2009 en el seu rol actual.

És també partner acadèmic a Esade i col·laborador extern a Innoenergy, així com President de la secció eòlica d’Appa Renovables, Vicepresident d’AEE (Asociación Empresarial Eólica) i President del Club Energia i Medi Ambient d’Esade Alumni.