Tribuna SCE - Transport i sostenibilitat

Tribuna Sant Cugat Empresarial
“Transport i sostenibilitat”

23 / NOVEMBRE / 2021 – Qgat Restaurant Events & Hotel

Tribuna SCE - Transport i sostenibilitat

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial NOV/2021

Tribuna SCE - Transport i sostenibilitat

El Tribuna Sant Cugat Empresarial NOV/2021 en imatges

PROGRAMA

Dimarts 23 de novembre de 2021
Lloc: QGAT Restaurant, Events & Hotel
Sant Cugat del Vallès

L’esdeveniment comptarà amb les ponències de la Directora General de Volkswagen Espanya, Laura Ros; del President i Conseller Delegat de Vueling Airlines, Marco Sansavini; de la Presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Marta Subirà; i del President del Port de Barcelona, Damià Calvet. L’acte estarà moderat per la periodista de Catalunya Ràdio i TV3, Xantal Llavina.

18:00h Convocatòria dels assistents

18:30h Inici del col·loqui

19:30h Precs i preguntes

19:45h Sopar relacional

21:30h Cloenda de l’acte

PONENTS

Tribuna SCE - Laura Ros

Laura Ros Verhoeven

Directora General Volkswagen España

De nacionalitat espanyola, i amb formació a Harvard Presidents’ Program (YPO) Boston USA, en AMP (Advanced Management Program) ESADE – Wharton Barcelona/Philadelphia/Madrid. També és Llicenciada en ciències empresarials i màster en administració i direcció d’empreses per ESADE Business School Barcelona amb estada internacional a H.E.C. Business School Paris Rensselaer Polytechnic Institute Troy (NY), USA.

És l’actual Directora General Volkswagen Espanya i ha passat per diferents funcions dins la companyia com són: Directora de Màrqueting Volkswagen Espanya, Directora de Posvenda Volkswagen Espanya, Directora de Planificació Volkswagen Espanya, Directora de Màrqueting Skoda, Product Manager Volkswagen

També a Nissan Europe N.V. Amsterdam, The Netherlands: Graduate Trainee, Production Planning Department (8 mesos) Country Manager for France, Italy and Spain. Sales Strategy Department (14 mesos) Country Manager for France, Italy and Switzerland. Nissan France S.A. (4 mesos): Màrqueting department. Màrqueting Department (10 mesos) Product Manager Assistant Micra.

Les principals àrees d’interès i experiència destacada de la Laura són diversos, com ara estratègia empresarial, transformació de negoci i gestió del canvi, experiència de client, gestió de crisis, compliance, lideratge i gestió d’equips d’alt rendiment.

Tribuna SCE - Marco Sansavini

Marco Sansavini

President i Conseller Delegat de Vueling

Nascut a Bolonya (Itàlia), s’incorpora a Vueling després de més de 25 anys d’experiència al sector del transport aeri. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Bolonya i Màster en Business Administration per l’IMD (Lausanne), Sansavini ha exercit de Director Comercial d’Iberia des de finals del 2012, liderant les àrees de Revenue Management, Màrqueting, Digital, Vendes i Distribució i contribuint-hi , de manera activa, al procés de modernització i transformació global de la companyia.
Prèviament a la seva etapa a Madrid, Sansavini compta amb una extensa trajectòria internacional que va començar a Itàlia i que l’ha portat a viure a diverses ciutats europees com Milà, Roma, Zuric, Amsterdam, París, Madrid i ara Barcelona.
El seu recorregut a l’aviació comença l’any 1995 quan s’incorpora a l’equip directiu de KLM ocupant fins al 2004 diferents càrrecs. Després de la fusió de KLM i Air France, es va traslladar a París, on el 2005 va participar en la creació de la primera unitat comercial integrada a aquesta companyia, arribant a ser Director Comercial a Europa i Nord d’Àfrica i Vicepresident de Negoci Global. L’any 2009 s’incorpora a Alitalia com a Director de Vendes i Distribució per acabar ocupant el càrrec de Director d’Estratègia i Xarxa, ja que va tenir fins a la seva incorporació a Iberia fa vuit anys.
Amant del tennis i del bàsquet, la seva família –la seva dona i els seus tres fills– és el millor suport.

Tribuna SCE - Marta Subirà

Marta Subirà i Roca

Presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Nascuda a Barcelona, 1972, és des de juny de 2021 Presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern de Catalunya (2016-2021) i Directora General de Polítiques Ambientals del Govern (2011-2016).
És llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amb especialització en dret administratiu i públic, i ha complementat la seva formació amb estudis de postgrau en comunicació corporativa i institucional a l’Institut de Formació Contínua (IEC) de la UPF, de gestió pública i col·laboració públic privada a ESADE, Gestió del Lideratge a l’IESE (Madrid, Espanya) i International Politics in a Global Age, a la l’ICE de la Universitat de Cambridge.

Tribuna SCE - Damià Calvet

Damià Calvet i Valera

President del Port de Barcelona

Vilanova i la Geltrú, 1968.
Grau en Ciències i Tecnologies de l’Edificació per la Universitat Ramon Llull i diplomat en Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya.
Diputat electe de Junts per Catalunya a la XIV Legislatura del Parlament de Catalunya.
Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya durant la XII Legislatura, departament responsable de les polítiques ambientals, l’ordenació del territori i l’urbanisme, l’habitatge, les infraestructures, la mobilitat i la logística.
Ha ocupat diverses responsabilitats al Govern de la Generalitat de Catalunya, essent les més rellevants les de Director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i president de CIMALSA (2013-2018), empreses públiques de transformació de sòl per a l’activitat econòmica i residencial i la promoció pública d’habitatge; Secretari de Territori i Mobilitat (2011-2012); Director general d’Arquitectura i Habitatge (2001-2004) i Cap de Gabinet del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques (1997-2001).
Ha estat regidor electe a l’àmbit municipal en dues ocasions, exercint de Tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès (2015-2018) i regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (1999-2003).
En l’àmbit privat ha treballat al sector immobiliari (2004-2010), i vinculat a aquest sector, ha estat Vicepresident de l’Associació de Promotors immobiliaris de Mallorca, membre del Consell d’administració de l’Institut Balear de l’Habitatge i vocal de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca.
Ha estat docent del programa de Màster de Project Management en Edificació de la Universitat Politècnica de Catalunya.