Tribuna Sant Cugat Empresarial
“Gran Barcelona. Reptes i oportunitats per l’empresa”

15 / JUNY / 2023 – Qgat Restaurant Events & Hotel

Tribuna SCE - Gran Barcelona

El Tribuna Sant Cugat Empresarial JUNY 2023 en imatges

PROGRAMA

Dijous, 15 Juny 2023 · 18:30h – 22:00h
Lloc: QGAT Restaurant, Events & Hotel
Sant Cugat del Vallès

El proper dijous 15 de juny es celebrarà al QGAT Restaurant, Events & Hotel de Sant Cugat del Vallès, una nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, sota el títol “Gran Barcelona. Reptes i oportunitats per l’empresa”.

L’esdeveniment comptarà amb les ponències del President del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola; del Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba; i de la Directora General de Barcelona Global, Mercè Conesa. L’acte estarà moderat pel periodista, Jofre Llombart.

PROGRAMA

18:30h Arribada dels assistents.

19:00h Benvinguda als assistents a càrrec del President de Sant Cugat Empresarial, el Sr Jaume Vives.

19:05h Inici col·loqui.

20:00h Precs i preguntes.

20:15h Sopar relacional.

22:00h Cloenda de l’acte.

PONENTS

Tribuna SCE - Jaume Guardiola

Jaume Guardiola Romojaro

President del Cercle d’Economia.

Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE i llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Va ser Conseller Delegat de Banc Sabadell des de l’any 2007 fins al 2020. La seva trajectòria professional va estar vinculada al Grup Bilbao Biscaia, amb diferents responsabilitats a Espanya, Puerto Rico, l’Argentina i Mèxic. En l’actualitat és el president de la Fundació ESADE i president del Cercle d’Economia.

Tribuna SCE - Oriol Alcoba

Oriol Alcoba i Malaspina

Director General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya.

Enginyer industrial, Executive MBA i AMP (Advanced Management Program).
El novembre de 2022 va ser nomenat director general d’Indústria; fins aleshores ha estat director general d’Esade Creapolis, al parc empresarial i de coneixement de l’escola de negocis Esade.
També ha estat col·laborador acadèmic d’Esade i professor associat de la UPF en àmbits relacionats amb la gestió de la innovació i la tecnologia.
Igualment, ha estat expert extern de la Comissió Europea, assessorant i avaluant polítiques i projectes relacionats amb l’impacte econòmic i social de la recerca, la tecnologia i la innovació.
Fins desembre de 2016, va ocupar el càrrec de director de transferència i valorització de tecnologia d’EURECAT, al centre tecnològic de referència a Catalunya. Anteriorment, havia estat gerent de l’àrea de Transferència de Tecnologia de la Generalitat de Catalunya a ACCIÓ i, fins al 2009, va ser director de Desenvolupament de Clústers al 22@Barcelona. Anteriorment havia estat responsable de contractes de serveis a Fomento de Construcciones y Contratas. Va iniciar la seva carrera professional com a tècnic de projectes de R+D a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Tribuna SCE - Mercè Conesa

Mercè Conesa i Pagès

CEO de Barcelona Global

Llicenciada en Dret per la UAB i especialitzada en Dret Administratiu i Urbanisme i Gestió d’Infraestructures. Màster en Gestió Pública per la UPF, cursa un Programa d’Innovació en Polítiques Públiques a ESADE l’any 1999 i realitza el PADE de l’IESE l’any 2020. Fou alcaldessa de Sant Cugat del Vallès del 2010 al 2018 i presidenta de la Diputació de Barcelona del 2015 al 2018. Retorna a la gestió d’infraestructures el 2018 assumint la presidència executiva del Port de Barcelona, impulsant l’electrificació dels molls i el programa Smart Ports Piers of the Future. L’any 2021 assumeix la direcció general de l’Institut Català del Sòl fins el novembre de 2022 quan assumeix la direcció general de Barcelona Global.