Tribuna SCE - Internacionalització de l’empresa Catalana

Internacionalització de l’empresa catalana

09 / MAIG / 2019 – Masia Rosàs

Tribuna SCE - Galeria Internacionalitzacio Maig 2019

Imatges del Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/19

Vídeo del Tribuna Sant Cugat Empresarial MAIG/19

PROGRAMA

9 de maig de 2019 / Hora: 13 a 16 h.
Lloc: Masia Rosàs, Sant Cugat del Vallès

Presenta:
Jofre Llombart
Periodista, subdirector EL MON RAC1

Ponents:

Tribuna SCE - Raimon Grífols

Raimon Grífols

Co-CEO de GRIFOLS

Raimon Grífols és co-CEO al costat de Victor Grífols Deu des l’1 de gener de 2017 i ostenta càrrecs en els òrgans d’administració de diverses societats del Grup Grifols.

Des del 2001 fins al 2015 va ostentar el càrrec de Secretari no conseller del Consell d’Administració de Grifols, SA, passant a ocupar el 2015 el càrrec de conseller i vicesecretari del Consell d’Administració. Prèviament al seu nomenament com a conseller executiu al juliol 2016, Raimon Grífols Roura va ser soci del bufet Osborne Clarke a Espanya. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Grifols és una companyia global de l’àmbit de la salut dedicada a millorar la salut i el benestar de les persones a tot el món.

Fundada el 1940 a Barcelona, Espanya, són una companyia líder en la producció de medicaments derivats del plasma, amb més de 20.000 treballadors distribuïts en 30 països.

El seu creixement està compromès amb una visió a llarg termini, sostenible i responsable.

Tribuna SCE - Silvia Martí

Sílvia Martí

Vicepresidència Corporativa, Direcció de comunicació i Responsabilitat Social , Empresarial i Corporativa de MOVENTIA

Llicenciada en Farmàcia per la Facultat de Barcelona, Màster en Direcció de Màrqueting per EADA, Programa Direcció Directius (PDD-V-1999).

Membre de la tercera generació d’un grup d’empreses familiar que té el seu origen l’any 1923, comença la seva etapa professional l’any 1991, compatibilitzant la seva formació acadèmica amb la seva experiència professional accedint a tots els llocs de treball des del més bàsic fins a aconseguir la posició de responsabilitat actual del grup.

El model de govern i el compromís del grup d’empreses familiar Moventia, està alineat amb la missió i els valors de l’empresa: confiança, innovació, sostenibilitat, xisp@, honestedat, sostenibilitat i compromís. Compromesos amb els seus 4.000 col·laboradors i amb la societat, té com a missió satisfer les necessitats de mobilitat de les persones i organitzacions, a través d’una oferta de mobilitat basada en tecnologies innovadores i sostenibles.

Comprèn dues grans àrees de Negoci: Moventis, dedicada al sector del transport urbà, interurbà i discrecional de viatgers per carretera (autobusos, bicicleta pública i tramvies) i Movento dedicat al sector de la venda i reparació d’automòbils i motocicletes de les 17 marques de reconegut prestigi que representa.
Les seves activitats donen cobertura a l’àmbit català, nacional i internacional.

Participa, entre d’altres, en les següents organitzacions i consells: Membre del Consell d’Administració de Tramvia Metropolità de Barcelona, Membre del Consell d’Administració de Societat Catalana per a la Mobilitat i Membre del Consell d’Administració de Transports Ciutat Comtal.

Tribuna SCE - Santiago Sabatés

Santiago Sabatés

President d’EUROFRAGANCE

Santiagó Sabaté és Llicenciat en Ciències de la Informació per l’UAB i EADA BUSINESS SCHOOL en Direcció d’Empreses Familiars i Direcció General.
Emprenedor paradigmàtic l’any 1990 va començar el projecte empresarial Eurofragance a una petita nau industrial a Terrassa. Des de ben petit va sentir la passió pel món de les fragàncies i la vocació d’emprendre amb una forta visió internacional.

Actualment ocupa la presidència del Consell d’Eurofragance i, des del Family Office, Ever Smarter World Wide LTD, segueix emprenent nous i diferents negocis al costat de joves emprenedors.

Eurofragance, fundada l’any 1990, es dedica a la creació de fragàncies per als sectors de la perfumeria, la cura personal i de la llar. Amb seu a Sant Cugat del Vallès té centres productius i creatius a: Catalunya, Turquia, Emirats Àrabs Units, Índia, Singapur, EEUU i Mèxic.

És una companyia multicultural amb vendes a 60 països i on treballen persones de 25 nacionalitats diferents.

President a Eurofragance, SLU, President de Ever Smarter World Wide, LTD, Conseller a Oh My Box, Conseller a Vacway Waterproof, Conseller a Actelser, Vocal de la Junta de Sant Cugat Empresarial, Patró de FEMCAT, Vocal de la Junta de Patrons de la Fundació Empreses IQS, Membre del Consell de Mecenatge de la Fundació Catalunya Cultura.