L’oficina de Mapfre – Sant Cugat, ofereix un estudi de 360° sobre les característiques i necessitats particulars de la teva empresa

mapfre

L’oficina de Mapfre – Sant Cugat, Avinguda Rius i Taulet, et permet realitzar un estudi de 360° sobre les característiques i necessitats particulars de la teva empresa en matèria d’assegurances i inversió, i així oferir-te les millors solucions per a la protecció del teu negoci i dels teus empleats.

Tot seguit us relacionen de forma molt breu aquells productes que consideren que poden ser del vostre interès. Mapfre, com a companyia asseguradora de referència a l’àmbit nacional – i de reconegut prestigi -, disposa d’una varietat molt més àmplia de productes que poden cobrir les vostres necessitats, tant a nivell d’assegurances com de productes d’estalvi/inversió.

Aquests son alguns àmbits en els que els seus productes us poden ser d’interès:

• PROTECCIÓ DEL PATRIMONI: Assegurances de multirisc empreses, assegurances de vehicles i flotes,assegurança de maquinària i equips electrònics, entre d’altres.
• RESPONSABILITAT DAVANT DE TERCERS: Responsabilitat Civil per empreses, Responsabilitat Civil per a Directius i Administradors de societats, Protecció de dades, etc.
• PROTECCIÓ DEL COMPTE DE RESULTATS: Assegurances de crèdit i caució SOLUNION, assegurança de Cancel·lació d’esdeveniments i congressos, etc.
• PROTECCIÓ DEL PERSONAL: Assegurances de vida-risc, assegurances d’accidents, assegurança de salut, Plans de pensions i solucions per a la jubilació, i d’altres productes anàlogs.
• SOLUCIONS FINANCERES: Prejubilacions, pensions, fons d’inversió, productes d’estalvi.

Us animem a que contacteu amb l’oficina de Mapfre – Sant Cugat per a assessorar-vos sobre aquells productes que us poden garantir una major tranquil·litat davant de diferents circumstàncies.

Més informació

oficina@mapfrestc.com