Descomptes especials de Moventia als socis de Sant Cugat Empresarial

descompte Moventia

Per als associats, Moventis posa a la seva disposició fins al 10% de descompte en serveis de lloguer d’autocar. Per gaudir del descompte, els interessats s’han d’identificar com a associats SCE i sol·licitar el seu servei a través de l’email: info@moventis.es

Moventia: Experts en mobilitat sostenible des de 1923

Moventia, empresa experta en mobilitat sostenible, inicia la seva activitat fa més de 95 anys amb la comercialització i reparació de vehicles a través dels concessionaris oficials (Movento) i el servei de transport urbà i interurbà i lloguer d’autocars amb Moventis. Aquesta empresa familiar, en el 2016 va començar la seva estratègia d’internacionalització i avui dia està present en 5 països, gràcies també, a l’aposta del servei de bicicleta compartida.

Moventia s’adapta als nous models de mobilitat present i futura. És per això, que des de les seves divisions de mobilitat pública (Moventis) i privada (Movento) està en constant innovació, incorporant noves solucions tecnològiques i de mobilitat per a fer compatibles, eficients i complementaris tots dos models, buscant l’excel·lència del servei.

Movento: Serveis de mobilitat privada

El Grup Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 22 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any embeni més de 27.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.

Movento posa a la disposició dels associats unes ofertes de renting exclusives:

El compacte de referència pensat per la ciutat i tot el que vulguis imaginar-te a un preu únic. Audi A1 Sportback Adrenalin 30 TFSI S tronic per 289 €*/mes durant 36 mesos (IVA no inclòs).

Audi Q2 SLINE 35 TDI 150cv S tronic, el SUV de la marca alemana amb el Disseny més personal per 388 €*/mes durant 60 mesos (IVA no inclòs).

Avantatge Moventia

Si vols conèixer més ofertes especials, no dubtis en visitar-los!