Jornada Fundació Sorli | "Més enllà del pla i el protocol, com adapto la meva empresa a les transformacions socials per una igualtat efectiva?"

Quan

21 novembre 2023    
10:00 - 12:30

Lloc

Espai Francesca Bonnemaison
C/ de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona, 08001

Els esdeveniments diaris, els mitjans i totes les dades ho demostren: encara estem lluny d’una igualtat real i efectiva en el món laboral, sobretot pel que fa a les violències masclistes.

Amb aquesta jornada, la Fundació Sorli vol obrir un espai de reflexió i debat dirigit a les empreses que hagin emprès o vulguin emprendre el camí cap a la igualtat efectiva que la pròpia societat reclama i que, per tant, també el/la consumidor/a exigeix a les organitzacions.

Més enllà de plans d’igualtat i protocols contra l’assetjament, es tracta avui de fer balanç, explorar noves opcions i dotar-se de noves eines per ampliar o garantir la igualtat laboral, aprofitant l’experiència d’empreses pioneres que ja porten temps treballant la qüestió i poden inspirar accions adaptades a diferents contextos.

En la conferencia d’apertura, el Dr. Miguel Lorente Acosta establirà el marc teòric i pràctic de l’aterradora realitat de les violències masclistes a l’empresa i aportarà llum sobre els la “part oculta” dels estils de lideratge imperants.

Després s’obrirà un espai dedicat a conèixer bones pràctiques i experiències tan interessants com innovadores d’un seguit d’empreses pioneres en la matèria.

Durant la jornada també es farà públic el programa estrella de la Fundació amb el Grup Sorli: “Dones i Feina: Resiliència, Recuperació i Reinversió”, un programa propi d’inserció laboral per dones que han patit o pateixen violència de gènere.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS