Sportium

El 2007 neix l’aliança d’empreses Sportium, formada per les companyies CIRSA i Ladbrokes Coral Group, per operar les apostes esportives presencials a Espanya. La multinacional CIRSA és l’empresa líder en joc a nivell nacional i Llatinoamèrica. D’altra banda, la companyia britànica Ladbrokes Coral Group compta amb més de 100 anys de trajectòria en el sector de les apostes esportives a nivell internacional.

A l’any 2008 s’obre la primera botiga d’apostes Sportium a Madrid i el 2013 vam llançar la versió web de Sportium, iniciant així la nostra trajectòria en línia i convertint-nos en l’empresa multicanal per excel·lència. A més, actualment comptem amb més de 2.500 punts de venda distribuïts en tot el territori nacional. L’any 2016 vam iniciar la nostra internacionalització a l’Amèrica Llatina operant a Panamà. El 2018, vam decidir iniciar l’activitat a Colòmbia, amb un ambiciós pla d’expansió.

A Sportium hem mantingut sempre un ferm compromís amb l’esport, com demostren els nostres patrocinis actuals amb Laliga Santander i Laliga SmartBank, a més de col·laborar regularment amb clubs i entitats del sector esportiu.

Sportium compta amb el certificat de Responsabilitat Social Corporativa concedit per Autocontrol. A més, la companyia ha estat guardonada amb el premi al Millor Operador del mercat espanyol de 2019 en la sisena edició dels Premis eGaming2019.

En l’actualitat, Sportium està format per un equip de més de 320 persones de 10 nacionalitats diferents i compta amb 3000 punts de venda distribuïts per tot el territori espanyol.