El 2007 neix l’aliança d’empreses Sportium, formada per les companyies CIRSA i Ladbrokes Coral Group, per operar les apostes esportives presencials a Espanya. La multinacional CIRSA és l’empresa líder en joc a nivell nacional i Llatinoamèrica. D’altra banda, la companyia britànica Ladbrokes Coral Group compta amb més de 100 anys de trajectòria en el sector de les apostes esportives a nivell internacional.

A l’any 2008 s’obre la primera botiga d’apostes Sportium a Madrid i el 2013 vam llançar la versió web de Sportium, iniciant així la nostra trajectòria en línia i convertint-nos en l’empresa multicanal per excel·lència. A més, actualment comptem amb més de 2.500 punts de venda distribuïts en tot el territori nacional. L’any 2016 vam iniciar la nostra internacionalització a l’Amèrica Llatina operant a Panamà. El 2018, vam decidir iniciar l’activitat a Colòmbia, amb un ambiciós pla d’expansió.

A Sportium hem mantingut sempre un ferm compromís amb l’esport, com demostren els nostres patrocinis actuals amb Laliga Santander i Laliga 123, a més de col·laborar regularment amb clubs i entitats del sector esportiu.