Catalunya Tennis Academy

Catalunya Tennis Academy és una organització de tennis i pàdel ubicada al CAR de Sant Cugat des de fa 26 anys. Ara també està ubicada al Club New Set Ball de Sant Cugat. Les nostres activitats principals són 3:

1- Preparar a tennistes joves entre els 12 i 18 anys (1r ESO fins 2n de Batxillerat), al CAR de Sant Cugat i al New Set Ball per poder compaginar el tennis i els estudis al 100% en cada cosa.

2- Organitzar activitats i entrenaments de “Tennis i Pàdel Holidays” tant per joves com per adults de tot el món, durant tot l’any.

3- Organitzar la MEETING CUP 2024 de Golf, Tennis i Pàdel (Setmana Santa 2024, els dies 28,29,30 i 31 de Març). Aquest esdeveniment portarà gent de tot el món al Vallès Occidental.
La Meeting Cup neix amb l’objectiu de donar a conèixer els 3 esports i la projecció que donaran de la comarca del Vallès i de Catalunya, a tot el món.
Ens donen suport a la Meeting Cup, l’Agència Catalana de Turisme, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els Ajuntaments de Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès.