Can Magí

Can Magí va ser construït l’any 1878 per l’arquitecte Calixte Freixa i Pla. És va concebre inicialment com una casa d’estiueig, tot i que també incloïa una gran zona agrícola i una explotació vitivinícola, aquesta última va ajudar a posar en valor la producció de vi a Sant Cugat del Vallès.

La Masia forma part de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, i ha esdevingut un dels espais emblemàtics no només de Sant Cugat del Vallès, sinó de tota l’àrea Barcelonina.

Can Magí és un espai dedicat a la celebració de grans esdeveniments. Actualment, és la seu principal de Sensacions Gastronomy & Emotions, empresa que ofereix un servei d’alta gastronomia per esdeveniments, amb un gran equip humà amb alta capacitació, experiència, coneixement i sobretot, creativitat gastronòmica.

El conjunt arquitectònic disposa d’una multitud d’espais, tant interiors com exteriors, amb més de 4.000 m² de jardins, completament condicionats, que permeten adaptar infinitat de posades en escena durant tot l’any.

Especialistes en crear i produir de forma íntegra tota mena de propostes, amb l’únic objectiu de superar les expectatives dels nostres clients i els seus convidats, Can Magí i Sensacions són l’opció perfecta pel teu esdeveniment.