El passat dimecres es va celebrar en sessió ordinària, la reunió de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial, a les instal·lacions d’Esadecreapolis.

En la mateixa es van tractar els darrers preparatius de la nova edició de ‘Converses d’Innovació’, la tertúlia col·loqui i sopar anual de Sant Cugat Empresarial, que se celebrarà el proper dijous 25 d’octubre a l’Hotel Sant Cugat. L’acte d’enguany versarà sobre DONA I TALENT, sota el títol ‘Equips directius diversos. Imperatiu econòmic’. L’esdeveniment comptarà amb la presència de la Directora de Comunicació i RRPP d’HP Barcelona, Eva Blanco; de la regidora d’Innovació i Govern Obert de l’Ajuntament de Sant Cugat i directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany; i de la Directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé. La conversa estarà moderada pel vicepresident de Sant Cugat Empresarial, Manel Farré.

La reunió va comptar també, amb la visita del regidor d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Carles Brugarolas, que va presentar la proposta de pressupostos i ordenances municipals per a l’any 2019.