Aquest dijous 25 d’octubre a les 19h. es celebrarà a l’Hotel Sant Cugat, una nova edició de Converses d’Innovació, la tertúlia col·loqui i sopar anual de Sant Cugat Empresarial, que enguany versarà sobre ‘DONA I TALENT’, sota el títol ‘Equips directius diversos. Imperatiu econòmic’.

L’esdeveniment, amb el patrocini principal de Caixabank, comptarà amb la presència de la Directora de Comunicació i RRPP d’HP Barcelona, Eva Blanco; de la regidora d’Innovació i Govern Obert de l’Ajuntament de Sant Cugat i directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Joana Barbany; i de la Directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé. La conversa estarà moderada pel vicepresident de Sant Cugat Empresarial, Manel Farré.

Al finalitzar la tertúlia col·loqui, tots els assistents pondran gaudir d’un sopar relacional amb un espai de networking, on continuar debatent amb la resta de participants o ponents.

La darrera edició de Converses, que va debatre sobre l’avantatge competitiu de la neurociència, va reunir a més 120 representats dels teixit empresarial i productiu de la ciutat.