Solideo et realitza el projecte d’instal·lació de fotovoltaica

solideo avantatge

Des de Solideo, empresa d’enginyeria i consultoria especialitzada en instal·lacions fotovoltaiques, ens sumem a la campanya per donar suport al teixit empresarial del que formen part i volem impulsar, oferint un descompte del 10% a tots els membres de Sant Cugat Empresarial en els projectes d’instal·lació de panells fotovoltaics de caràcter industrial.

A Solideo, fem projectes claus en mà adaptat 100% a les necessitats del client per tal d’oferir i GARANTIR la millor solució possible: LA REDUCCIÓ DE LA FACTURA ENERGÈTICA.

Partim de realitzar un estudi gratuït del consum d’energia de l’empresa i a partir d’aquí, dissenyar amb el nostre equip propi d’enginyeria la dimensió correcte de la instal·lació. Ens encarreguem de la posada en marxa, la legalització, els tràmits administratius i la solució financera si s’escau. Així mateix, el nostre servei i producte compte amb una garantia de 25 anys de producció, una reducció del 80% dels costos de manteniment, i un servei de monitoratge 24h de la instal·lació.

Garantim un TIR superior al 10%

Estem compromesos amb l’Excel·lència i la Qualitat màxima, enfront a qualsevol altre variable corporativa.

Per sol·licitar el descompte, envia’ns un correu a comercial@solideo.es afegint-hi el codi: #SOLIDEO10SCE o truca’ns al 648 693 387.