El Sant Cugat hotel t’ofereix aquest mes de març un 10% en totes les teves reserves de Sales i F&B

El Sant Cugat hotel t'ofereix aquest mes de març un 10% en totes les teves reserves de Sales

El Sant Cugat hotel et proposa un lloc de trobada i de reunions, proper i acollidor, amb diferents espais on sentir-te com a casa.

Durant el mes de març el Sant Cugat hotel ofereix un descompte a tots els associats de Sant Cugat Empresarial consistent en un 10 % de descompte en les sales i un 10% en tots els serveis de Bocablo.

Un lloc per cada moment

Si estàs planejant celebrar un esdeveniment especial, tenim tot el que necessites. T’oferim un edifici únic, ple de llum i possibilitats. També tota la nostra hospitalitat i experiència per planificar i cuidar fins a l’últim detall del teu esdeveniment per que tot surti perfecte.

¡El match perfecte!

Les sales

Els nostres espais son polivalents, acollidors i funcionals, i disposem del material tècnic necessari per a que el resultat sigui sempre perfecte.

SERVEIS: Coordinadors d’esdeveniments, menús per a grups, coffee i quick service, material tècnic i audiovisual, activitats de teambuilding, material específic per diferents tipus de muntatge, WiFi gratis i 95 places d’aparcament en el mateix edifici.

Disposem també d’una agenda variada de música en viu per donar un moment de desconnexió després de la jornada de treball.

Proposta gastronòmica adaptada al moment

Una carta sense complicacions ni exageracions. Respectant la matèria prima, el producte i les receptes, però amb trets internacionals.

Una proposta equilibrada, saborosa i saludable per nodrir el cos i també l’ànima.