L’agència de comunicació i màrqueting EDEON ofereix els seus serveis de digitalització per a tots els socis

edeon.net soci SCE

EDEON MARKETING SL està col·laborant en centenars de projectes de digitalització per a que les empreses puguin adaptar-se ràpidament a la nova situació global. Tots estem consumint més continguts digitals que mai i és un bon moment per repensar estratègies i intensificar la presència a l’entorn digital. L’agència de Sant Cugat ofereix un 10% de descompte en tots els serveis de comunicació i màrqueting digital (campanyes SEO i SEM, gestió de xarxes socials, creació de vídeo màrqueting, gestió de campanyes de publicitat a mitjans socials i redacció de continguts).

A banda, EDEON MARKETING SL segueix oferint el seu servei insígnia, el mètode propi per calcular el retorn de la inversió (ROI) als Social Media. Aquest és el servei que està revolucionant l’estratègia comunicativa de moltes empreses que els costava planificar estratègies de màrqueting, enfocar-se a objectius reals i calcular el ROI del màxim d’accions possibles.

Descompte del 10% per a socis de Sant Cugat Empresarial. Més informació i cites, sense compromís: https://edeon.net/ca/comunicacio/edeon/smde/t-4241