Empresaris i experts en diferents àrees s’uneixen per ajudar a les empreses a innovar, créixer, i a preparar una proposta que tingui oportunitats d’optar als fons europeus Next Generation EU.

Amb motiu de la posada en marxa del programa Next Generation EU i, en general, de la disponibilitat de fons públics, empresaris i especialistes en diferents àrees s’han unit per llançar el programa “Vamos a crecer · Be ready”.

El programa “Vamos a crecer · Be ready!” té com a objectiu acompanyar a les empreses en la recerca de fons i ajuts. La meta, estar preparats per a presentar una proposta prou atractiva per a aconseguir-los. Per aquest motiu és clau desenvolupar models de negoci innovadors, amb mentalitat digital, igualitaris, sostenibles i que promoguin la creació d’ocupació.

“Vamos a crecer · Be ready!” neix d’una necessitat latent a hores d’ara, per part d’un gran nombre d’empreses, de transformar i innovar per a sobreviure i créixer. No obstant això, ni aquest procés és fàcil, ni tampoc ho és la recerca i la presentació de propostes de negoci amb oportunitats reals d’optar a fons públics.

L’accés al programa és gratuït per a totes les empreses interessades i compta amb el suport i la generosa participació d’experts en diferents àrees. Participen Juan Francisco Garcia (Founder & CEO at DatKnoSys i Big Data & Advanced Analytics), Arancha Ruiz (Headhunter & Talentist. Especialista en marca personal i Linkedin Top Voices Espanya 2021), Argelia Garcia (CEO de ToGrowfy), Isabel Nogueroles (CEO de Liderazgo3D ), Marc Milian (Responsable de Corporate Acceleration Services a EsadeCreapolis), Eva Vila-Massanas (Directora i Co-fundadora de WE-EQUAL i Co-fundadora de WERock Capital), Pepe de Andrés (CEO de Gestiona Subvención), Víctor Barajas (soci director d’Auladeventas Consulting), Natalia Montolio (especialista en Formació i Consultoria en Social Selling), Àngels Tadeo (Tax & Labour Partner a ToGrowfy), Fran Morales (CEO de Two Rockets), Cristina Masachs (especialista en Estratègia, Màrqueting i Comunicació i Fundadora de Softlanding), Tamara López Puertas (Advocada i Legal Partner de ToGrowfy) i Sandra Ferrer (Periodista especialitzada en comunicació corporativa i vendes B2B.

Per ajudar a les empreses a preparar aquest pla de creixement basat en la innovació, el programa “Vamos a crecer · Be ready” tractarà diferents continguts: localització, gestió i liquidació d’ajuts i subvencions, tecnologia (big data, robotització, internet de les coses, realitat virtual, ciberseguretat…), dirigir equips de vendes i vendre en el món digital, el nou lideratge, estructures tecnològiques i estratègia innovadora, sostenibilitat i economia circular, comunicació i marca personal, gestió econòmica de la innovació i gestió de riscos fiscals i legals, innovació disruptiva accessible i igualtat de gènere com a eix innovador.

“Vamos a crecer · Be ready!” comença el 4 de març i s’allargarà durant tot aquest 2021. Seran sessions mensuals en format webinar d’1 hora de durada.

Més informació al següent enllaç: https://togrowfy.com/plan-crecimiento-vamos-crecer/