Carregant Esdeveniments

Catalònia Fundació Creactiva us convida a participar a la Jornada Nacional UAVDI-CATALÒNIA “El apoyo a las víctimas con discapacidad intelectual. La figura del Facilitador UAVDI”, que tindrà lloc a l’Auditori de Flor de Maig de Cerdanyola del Vallès dimecres 5 d’octubre de 2022, de les 09:00h a les 14:00h.

Catalònia Fundació Creactiva va posar en marxa l’any 2020 la Unitat d’Atenció a Víctimes amb Discapacitat Intel·lectual (UAVDI), recurs especialitzat en casos d’abusos i/o maltractaments a persones amb discapacitat intel·lectual i projecte pioner a tot Catalunya, que treballa pels drets d’aquest col.lectiu de persones, molt vulnerable a ser víctima de tot tipus d’abusos.

La Jornada consistirà en diferents conferències a càrrec, entre d’altres, de representants del Dept. de Justícia de la Generalitat, del Cos dels Mossos d’Esquadra, del Col·legi d’Advocats així com tècnics i especialistes del sector i representants de Catalònia Fundació Creactiva.

Si esteu interessats en assistir a l’acte, heu de heu de confirmar-ho a través del correu uavdi@cataloniafundacio.cat

Des d’una visió holística, l’objectiu general és empoderar les dones mitjançant un procés de transformació, connectant-ne el poder interior i les emocions a les habilitats i competències per enfortir el seu lideratge en tots els àmbits de la seva vida personal i professional.

El Congrés Women Evolution, edició del 2022 “Reptes de la dona del Segle XXI en salut, lideratge i innovació tecnològica” s’adreça a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora. Comptaran amb la col·laboració de marques amb valors que situen la dona al centre de les seves estratègies de negoci i innovació.

L’oferta de continguts està dissenyada pel millor panell d’especialistes de prestigi reconegut en l’àmbit mèdic, la ciència, l’empresa i la transformació del talent com a gran capital de les organitzacions.

WE Women Evolution presenta una fórmula creativa i més àgil en l’organització de congressos, mitjançant una exclusiva combinació de continguts de valor i tecnologia.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

(10% de descompte per a socis/sòcies de SCE amb el codi WE2022)

La Fundació Vinne convida a totes les empreses de Sant Cugat Empresarial a l’acte de presentació de l’entitat que tindrà lloc el proper 6 d’octubre.

Presentació Fundació Vinne

Podeu confirmar la vostra assistència a través dels correus comunicacio@vinne.org o direccio@vinne.org

No et perdis l’oportunitat de participar en la 2ª edició de les 72 hores d’experiències úniques, en les que s’obren espais singulars del teixit empresarial i cultural de la ciutat. Inscriu-te! Places limitades.

INSCRIPCIONS

Cheers4U és un teambuilding lúdic que proporciona una formació en viu i en directe als professionals, que hi participen. El dia té com a objectiu la cohesió dels equips alhora que aprenen a relacionar-s’hi i alhora els ensenyen noves competències i habilitats socials. Potser és una forma divertida, per perdre-li la por de contractar-los laboralment o als serveis que proporcionen als centres on treballen.

T’atreveixes a proposar-ho a la teva empresa, amb els teus clients i proveïdors? Un TeamBuilding on els avaluadors de les divertides 15 proves, seran criatures i joves amb discapacitat intel·lectual.

  • Cada empresa pot apuntar tants equips com vulgui. Cada equip ha de tenir un mínim de 6 membres i un màxim de 10.
  • La inscripció de cada equip suposa una donació a la Fundació Privada Icària Iniciatives Socials de 1750€ (mil set-cents cinquanta euros).
  • Les donacions computen com Mesures Alternatives La Llei General de Discapacitat (2%) i degrava fiscalment.

INSCRIPCIONS

 

 

La mobilitat i l’accessibilitat són factors essencials a les àrees industrials per una eficient organització dels recursos i les persones que hi treballen i per garantir la competitivitat de les empreses. A més a més en l’actual context d’emergència climàtica és imprescindible minimitzar l’impacte ambiental i fomentar la cohesió social i territorial dels PAE. Així doncs, l’aposta per un altre model de mobilitat és imperativa i implica canvis en els modes de transports i en els hàbits de desplaçaments. Hi ha diferents tendències globals que proposen sistemes de transports intel·ligents autònoms i /o compartits i la integració de les tecnologies emergents en el marc de la digitalització del transport.

En el proper Brunch d’Innovació, programat pel 28 d’octubre de 2022, s’exposaran els principals reptes i s’exploraran, amb els diferents agents del territori, models de creixement al voltant de la mobilitat sostenible i l’accessibilitat dels polígons d’activitat econòmica.

INSCRIPCIÓ

A final del 2021 Respon.cat va crear un grup de treball sobre empresa amb proposit que ha estat treballant intensament, amb reunions quinzenals, per tal de dissenyar un projecte per fomentar l’orientació al propòsit empresarial entre les empreses catalanes. Un dels resultats del grup ha estat un taller, que ja es va portar a terme com a pilot entre empreses del grup de treball. Properament el taller, que és una peça més entre altres iniciatives, també es farà per a empreses no membres amb una quota d’inscripció, si bé serà gratuït per a les membres.

a- Dimarts 8 de novembre (15-18h) presencial

b- Treball intern de les empreses

c- Dimarts 17 de gener (15-18h) presencial

El taller consta de dues sessions de tres hores cadascuna, amb unes setmanes entremig per facilitar el treball intern de cada empresa. El taller aporta tècniques per elaborar un propòsit, fent evolucionar si cal una missió clàssica. Però l’objectiu no es limita a una declaració, sinó que es tracta de comprendre com gestionar el propòsit i com aquest ha d’anar vinculat a un reforçament de la cultura de l’RSE.

INSCRIPCIONS