WomanLiderTIC '23- IX Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Quan

10 novembre 2023    
9:30 - 18:30

A Dones en Xarxa es proposen celebrar les IX Jornades de Dones Liderant les TIC continuant la línia iniciada el 2015. Pretenen reunir i mostrar el talent de les dones del conjunt d’Espanya, compartint la seva visió sobre les tendències del sector TIC i establint estratègies per empoderar-les , com el vuitè decàleg que es va aprovar a la convocatòria de l’any passat de les jornades.

Aquestes novenes jornades #WomanLiderTic volen ser un espai inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més.

Aquestes jornades es faran durant la setmana en què a Barcelona tindrà lloc la Smart City Expo, i la Ciutat estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia.

Techma Business School protagonista

La directora de l’associada Techma Business School, Alba Campos, és una de les 10 guanyadores de la IV edició del #WomanStartupChallenge organitzat per Dones en Xarxa, on Techma Business School ha estat seleccionada com una de les iniciatives més prometedores liderades per dones emprenedores.

Com a guanyadora participarà en un programa de creixement personalitzat, rebent mentòria d’expertes i podrà accedir a una àmplia xarxa de contactes i recursos. També presentarà el projecte de #Techma a l’esdeveniment #WomanLiderTIC 2023.

WomanLiderTIC 2023

INSCRIPCIONS