Un Desayuno muy legal. ¿Eres miembro de un Consejo de Administración? Tips para hacerlo mejor y «disfrutarlo» más

Quan

10 novembre 2023    
9:30 - 11:00

Ser membre d’un Consell d’Administració comporta implicacions i responsabilitats importants. Conèixer-les i prendre el control proporciona serenitat i facilita la presa de decisions de manera responsable i conscient.

Et sents còmode amb els números, les regles del joc, les normes…? A ToGrowfy poden ajudar-te que la teva participació sigui més segura, que aportis i gaudeixis més d’aquesta oportunitat de ser part de l’òrgan de govern de l’empresa.

I si encara no formeu part d’un Consell, però us ho esteu plantejant, és la vostra oportunitat per conèixer més detalladament què comporta acceptar el càrrec.

PROGRAMA

Professorat
Tamara López Puertas. Advocada, Sòcia i Directora de l’Àrea Legal de ToGrowfy. Llicenciada en Dret per ESADE, Màster Business Law per ESADE i postgrau en Competència Deslleial per ESADE. Compta amb més de 15 anys d’experiència en l’assessorament a empreses i en la defensa i protecció dels seus CEO & Administradors, amb transversalitat a Corporate, Litigios i Compliance. Ajuda els CEO’s a prendre decisions de negoci i obtenir solucions legals. El seu assessorament abasta tant situacions de crisi com de gestió del canvi i creixement, especialment en sectors com tecnologia, serveis, moda, emprenedoria i alimentació i, en especial, en el teixit de l’empresa familiar, en què compta amb experiència d’empresa pròpia.

INSCRIPCIONS