Un Desayuno muy legal. ¿Te preocupan los riesgos que asumes como Administrador? Protégete con el Compliance Penal

Quan

9 febrer 2024    
9:30 - 11:00

Lloc

ESADE Campus St Cugat
Av. De la Torre Blanca, 57, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08172

Com a administrador d’una empresa assumeixes riscos. És així, va lligat al càrrec. I no et mentirem, eliminar aquests riscos al 100% és impossible, però sí que podem mitigar-los i protegir-te.

La realitat ens mostra que la major part d’infraccions es cometen sense ser conscients de la seva il·legalitat, però, com tots sabem, “el desconeixement de la Llei no eximeix del seu compliment”.

Saps què pot passar si un dels teus empleats practica el maquillatge comptable, o passa un cas d’assetjament sexual a la teva empresa, i no comptes amb un programa de prevenció? Són només uns exemples, però en el cas que lamentablement passés una cosa així i no disposessis d’un Compliance Penal, tant la companyia com tu us podríeu veure involucrats en problemes legals.

En aquesta sessió organitzada per l’empresa associada ToGrowfy, veurem què són i quins beneficis tenen els Programes de Compliance Penal per prevenir o, si escau, eximir les companyies d’aquests actes delictius.

PROGRAMA

Professorat

Tamara López Puertas. Advocada, Sòcia i Directora de l’Àrea Legal de ToGrowfy. Llicenciada en Dret per ESADE, Màster Business Law per ESADE i postgrau en Competència Deslleial per ESADE. Compta amb més de 15 anys d’experiència en l’assessorament a empreses i en la defensa i protecció dels seus CEO & Administradors, amb transversalitat a Corporate, Litigios i Compliance. Ajuda els CEO’s a prendre decisions de negoci i obtenir solucions legals. El seu assessorament abasta tant situacions de crisi com de gestió del canvi i creixement, especialment en sectors com tecnologia, serveis, moda, emprenedoria i alimentació i, en especial, en el teixit de l’empresa familiar, en què compta amb experiència d’empresa pròpia.

INSCRIPCIONS