Sopar de Nadal de la XDESC 2023

Quan

16 novembre 2023    
20:00 - 23:45

Lloc

Casa Fuster Masia Sant Cugat
Av. Corts Catalanes, s/n, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08173

Benvolgudes empresàries i emprenedores de SCE!

Des de la Xarxa de Dones Empresàries i Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) us volem animar que us uniu al nostre Sopar de Nadal el pròxim 16 de novembre a la Masia Casa Fuster de Sant Cugat i compartiu amb nosaltres una nit plena de màgia i celebració. Serà un esdeveniment especial on podreu gaudir de bon menjar, riures i moments inoblidables al costat d’altres dones creatives i reeixides.

Sabem que esteu molt enfeinades, però aquest sopar és una oportunitat única per a desconnectar, relaxar-se i enfortir les nostres connexions empresarials i personals. No hi ha res més inspirador que envoltar-se de dones empoderades com vosaltres, disposades a aconseguir l’èxit i donar-se suport mútuament en el camí.

No deixeu passar aquesta oportunitat de formar part d’una vetllada màgica on podreu compartir experiències, aprendre d’altres dones i establir noves aliances. El sopar de Nadal de la XDESC és el lloc perfecte per a fer-lo i ens encantaria comptar amb la vostra presència!

Recordeu confirmar la vostra assistència al més aviat possible per a assegurar la vostra plaça en aquesta inoblidable nit nadalenca. No us la podeu perdre!

Si ets sòcia de SCE podràs beneficiar-te del mateix preu que apliquem a les nostres sòcies.

INSCRIPCIONS