Setmana de la Internacionalització 2023

Quan

23 octubre 2023 - 27 octubre 2023    
All Day

Lloc

World Trade Center, Barcelona
Moll de Barcelona, s/n, , Barcelona, 08039

Les empreses internacionalitzades ho diuen molt clar: la gestió del talent és el gran repte per garantir l’èxit internacional. Les dinàmiques actuals obliguen a disposar d’equips que coneguin els mercats de destí, que tinguin capacitat d’adaptar-se als canvis o que treballin còmodament en la diversitat.

El talent serà l’eix central de la Setmana de la Internacionalització. Del 23 al 27 d’octubre podràs viure uns dies plens d’activitat per seguir fent realitat els teus projectes a l’exterior i amb una Jornada central on podràs conèixer els Export Managers del futur i analitzar-ne la seva importància.

Participa a la jornada ‘Descobreix talent, creix al món’. El 25 d’octubre l’activitat es centrarà en conèixer la importància del talent amb Isabel Perea, de Grant Thornton, i amb tres de les empreses més internacionalitzades de Catalunya: FerrerFrit Ravich i Grifols.

Aquest mateix dia podràs viure el Marketplace de talent: una activitat inèdita per connectar joves professionals qualificats amb empreses com la teva. Podràs conèixer 150 estudiants i graduats en comerç internacional i logística que busquen noves oportunitats laborals.

Inscriu-te a les activitats de Jornada central de la Setmana. T’hi volem veure per seguir creixent al món!

MÉS INFORMACIÓ