'SCE Esmorzars Empresarials - Parlem de Sosteniblitat'. 'Jornada de les bones practiques amb la gestió de l’aigua i utilització d'aigües regenerades'

Quan

16 febrer 2024    
8:30 - 10:30

Lloc

Boehringer Ingelheim
Carrer de Prat de la Riba, 50, Sant Cugat del Vallès, 08174

Tipus Esdeveniment

El proper 16 de febrer Sant Cugat Empresarial organitza a les instal·lacions de Boehringer Ingelheim una nova edició dels ‘Esmorzars Empresarials – Parlem de Sostenibilitat’, sota el títol ‘Jornada de les bones practiques amb la gestió de l’aigua i utilització d’aigües regenerades’.

Durant l’acte, exclusiu per associats, Boehringer Ingelheim explicarà com ha afrontat fins ara els reptes de la reutilització, emmagatzemament, i reducció de consum d’aigua, dins del marc de “Best practices” de la companyia, i s’explicarà en format taula rodona la situació actual de sequera, i el projecte d’utilització d’aigües regenerades previst pel municipi de Sant Cugat del Vallés i Cerdanyola.

PROGRAMA

08:30h. Arribada dels assistents i café relacional.

09:00h. Taula rodona a càrrec de:

  • Gemma López, cap de servei de Sostenibilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.
  • Ona Cornellà, tècnica al servei de recursos hídrics alternatius a la Direcció de Serveis del Cicle de l’aigua de l’AMB.
  • Pere Verger, responsable de projectes d’Acció Climàtica d’AGBAR.
  • Mònica Sánchez, cap d’Environment, Health and Safety (EHS) de Boehringer Ingelheim

Moderador: David Pedrerol, Director executiu de l’enginyeria Indus i vocal de la Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial.

10:30h. Cloenda.

INSCRIPCIONS