'SCE Esmorzars Empresarials - Parlem de Sosteniblitat' amb Ricard Santamaria, Director de H.A.U.S. Healthy Buildings

Quan

20 juliol 2023    
9:00 - 11:00

Lloc

QGAT Restaurant, Events & Hotel
Av. de la Via Augusta, 51, Sant Cugat del Vallès

El proper 20 de juliol Sant Cugat Empresarial organitza la nova edició dels ‘Esmorzars Empresarials – Parlem de Sostenibilitat’, sota el títol ‘Com els objectius per la sostenibilitat s’incorporen al marc normatiu europeu, i com poden afectar a les nostres empreses’.

L’acte, que tindrà lloc al QGAT Restaurant, Events & Hotel, comptarà amb la ponència de Ricard Santamaria, Director de H.A.U.S HEALTHY BUILDINGS SL, consultora i gestora de projectes d’edificació que busquen minimitzar l’impacte ambiental i maximitzar les condicions ambientals dels edifics que habitem.

Aquesta ponència serà la primera d’una serie de sessions on s’abordaran aspectes vinculats al canvi que ens demana la sostenibilitat.

Ricard Santamaria H.A.U.S.

De què tractarà la ponència:
  • Entendre els reptes, identificar oportunitats, conèixer el marc normatiu que s’està desplegant i donar veu a casos de conversió exitosa, aquests són el conjunt de propòsits que us volem transmetre al llarg dels mesos vinents.
  • En els darrers anys anem atenent a un augment de la presència de termes com “ODS”, descarbonització, impacte positiu, economia circular, zero emissions, i com no els Fons Next Generation, tots ells relacionats amb la necessitat de transformar els models productiu i social fins a fer-los més sostenibles.
  • La sostenibilitat ha entrat en el nostre dia a dia, convertint una necessitat en un repte i també, com veurem en aquesta ponència, en objecte d’un nou marc regulador.

PROGRAMA

09:00h.   Arribada dels assistents.
09:15h.    Benvinguda a càrrec de Sant Cugat Empresarial.
09:20h.   Introducció a càrrec de David Pedrerol, director executiu d’Indus Ingenieria i Arquitectura.
09:25h.    Inici ponència a càrrec de Ricard Santamaria, director de H.A.U.S. Healthy Buildings.
10:00h.    Torn de preguntes.
10:15h.     Esmorzar relacional.

INSCRIPCIONS