
El proper 20 de juliol Sant Cugat Empresarial organitza la nova edició dels ‘Esmorzars Empresarials – Parlem de Sostenibilitat’, sota el títol ‘Com els objectius per la sostenibilitat s’incorporen al marc normatiu europeu, i com poden afectar a les nostres empreses’.
L’acte, que tindrà lloc al QGAT Restaurant, Events & Hotel, comptarà amb la ponència de Ricard Santamaria, Director de H.A.U.S HEALTHY BUILDINGS SL, consultora i gestora de projectes d’edificació que busquen minimitzar l’impacte ambiental i maximitzar les condicions ambientals dels edifics que habitem.
Aquesta ponència serà la primera d’una serie de sessions on s’abordaran aspectes vinculats al canvi que ens demana la sostenibilitat.
- Entendre els reptes, identificar oportunitats, conèixer el marc normatiu que s’està desplegant i donar veu a casos de conversió exitosa, aquests són el conjunt de propòsits que us volem transmetre al llarg dels mesos vinents.
- En els darrers anys anem atenent a un augment de la presència de termes com “ODS”, descarbonització, impacte positiu, economia circular, zero emissions, i com no els Fons Next Generation, tots ells relacionats amb la necessitat de transformar els models productiu i social fins a fer-los més sostenibles.
- La sostenibilitat ha entrat en el nostre dia a dia, convertint una necessitat en un repte i també, com veurem en aquesta ponència, en objecte d’un nou marc regulador.
PROGRAMA
09:00h. Arribada dels assistents.
09:15h. Benvinguda a càrrec de Sant Cugat Empresarial.
09:20h. Introducció a càrrec de David Pedrerol, director executiu d’Indus Ingenieria i Arquitectura.
09:25h. Inici ponència a càrrec de Ricard Santamaria, director de H.A.U.S. Healthy Buildings.
10:00h. Torn de preguntes.
10:15h. Esmorzar relacional.