SCE Esmorzars Empresarials - Parlem de Sosteniblitat. 'Autosuficiència energètica: de consumidors passius d’energia bruta a prosumidors d‘energia renovable'

Quan

15 desembre 2023    
8:30 - 11:00

Lloc

QGAT Restaurant, Events & Hotel
Av. de la Via Augusta, 51, Sant Cugat del Vallès

El proper 15 de desembre Sant Cugat Empresarial organitza al QGAT Restaurant, Events & Hotel una nova edició dels ‘Esmorzars Empresarials – Parlem de Sostenibilitat’, sota el títol ‘Autosuficiència energètica: de consumidors passius d’energia bruta a prosumidors d‘energia renovable’.

L’acte, exclusiu per associats, comptarà amb la ponència de Rafa Reyes, CEO de Serveis Energètics Pimes i Llars d’ACCIONA Energía; Helena Badger, Directora legal de Serveis Energètics Pimes i Llars d’ACCIONA Energía; i Cristian Oller, Vice President – Country Manager Spain de Prologis.

Aquesta ponència forma part del cicle de sessions ”Parlem de sostenibilitat” on s’abordaran aspectes vinculats al repte que suposa en el món empresarial el canvi climàtic, on es tractaran els següents punts:

  • Comunitats energètiques.
  • Subministrament d’energia 100% renovable per les hores no solars, bateria virtual.
  • Instal·lacions d’Autoconsum sense Inversió via PPA (Power Purchase Agreement).
  • Cas pràctic empresarial.

PROGRAMA

08:30h. Arribada dels assistents i café relacional.

09:00h. Ponència a càrrec de:

  • Rafa Reyes, CEO de Serveis Energètics Pimes i Llars d’ACCIONA Energía i Helena Badger, Directora legal de Serveis Energètics Pimes i Llars d’ACCIONA Energía.
  • Cristian Oller Vice President – Country Manager Spain de Prologis.

10:30h. Cloenda.

INSCRIPCIONS

 

esmorzars empresarials