Entrega de premis del concurs TOT Fotoportada

Quan

24 octubre 2023    
19:30 - 20:45

Lloc

Plaça de Barcelona
Plaça de Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08172

L’entrega de premis del concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023 se celebrarà el dimarts 24 d’octubre a les 19.30 hores a la plaça de Barcelona. L’entrega donarà el tret de sortira a la inauguració de la mostra, que es repartirà entre la mateixa plaça de Barcelona i les de Lluís Millet, Octavià i Can Quitèria i en la que s’exhibiran les més de 1.000 fotografies participants d’enguay. L’exposició s’estendrà durant un mes.

En total s’escolliran 20 imatges guanyadores seleccionades per un jurat format per fotògrafs professional. Els guanyadors s’enduran sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra, equips informàtics, entre molts altres premis i a més algunes de les seves imatges es reproduiran a la portada del TOT.

Vota la millor foto del TOT Fotoportada 2023

A més i si t’agrada alguna fotografia participant en el concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023, ara la pots votar-la perquè sigui una de les imatges guanyadores d’aquest any. Entra a la web del TOT Fotoportada i selecciona la teva imatge preferida. La votació està oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge, 22 d’octubre.  

Vota, ara!

TOT FOTOPORTADA