Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’àrea econòmico-administrativa de la teva empresa és rendible? Saps que, si no ho fos, ho podria ser?

L’àrea econòmica acostuma a ser la gran oblidada. És habitual veure un gran nombre d’empreses amb aquest departament suportant grans càrregues de treball, que inverteixen esforços a aconseguir un tancament comptable mensual ple d’incidències, preparant en Excel de manera manual el reporting a Direcció i Consell, sense temps per a analitzar desviacions… Una realitat que desvirtua el servei o producte en incomplir la promesa feta al client. Perquè quan les operacions no funcionen el servei es ressent.

En aquesta Open Working Session organitzada per ToGrowfy veurem com podem revertir aquesta situació. Perquè, de la mateixa manera que la indústria 4.0 evoluciona cap a la 5.0, amb el focus posat en la interacció entre humans i màquines, l’àrea de gestió econòmica de les empreses també necessita evolucionar digitalment per a convertir-se en un motor de rendibilitat, integrant Directors Financers 4.0 que tinguin present els nous reptes de la direcció financera marcada pel món de les criptomonedes i NFT.

INSCRIPCIONS

(10% de descompte per als socis de Sant Cugat Empresarial. Sol·licita el teu codi promocional a sferrer@togrowfy.com o bhernandez@togrowfy.com)