Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El TOT Sant Cugat, organitzarà cinc debats electorals de cara a les eleccions municipals del 26 de maig amb l’objectiu de posar la ciutat al centre del focus en els comicis per escollir el pròxim alcalde o alcaldessa. La voluntat és que qüestions estrictament locals, que afecten el dia a dia dels santcugatencs i santcugatenques, es debatin àmpliament.

Seran oberts al públic i participatius. No seran debats clàssics entre polítics, sinó que el TOT convida veïns i veïnes a dir la seva. A més, els debats comptaran amb la participació de Sant Cugat Empresarial, així com la d’experts i agents implicats.

Hi participaran representants polítics, experts i ciutadania en general. Tothom podrà prendre la paraula i els polítics hauran de donar resposta a les inquietuds dels ciutadans i als reptes plantejats pels experts.

Els quatre primers debats seran temàtics: mobilitat i seguretat, economia i empresa, habitatge i equipaments. El darrer, del 16 de maig, serà de candidats i hi participaran els caps de llista dels partits amb representació a l’Ajuntament i estarà coorganitzat amb Cugat.cat.

Els debats, a El Siglo

Tots els debats seran a les set de la tarda a El Siglo de Mercantic, que col·labora amb el TOT Sant Cugat per organitzar els debats. Hi ha aparcament obert al públic, entrant per l’avinguda de Can Graells.

6 de maig: habitatge

L’habitatge és una de les preocupacions dels santcugatencs i santcugatenques per l’elevat preu, ja que Sant Cugat és una de les ciutats més cares de l’Estat. El tercer debat abordarà aquesta qüestió per plantejar com es pot garantir l’accés a l’habitatge.

Debats eleccions municipals 2019 Sant Cugat Empresarial