Congrés Women Evolution: "Tecnologies exponencials en els negocis, la salut i el lideratge femení"

Quan

19 octubre 2023    
9:00 - 18:00

Lloc

Esade
Avinguda de la Torre Blanca, 59, Sant Cugat del Vallès

Des d’una visió holística, l’objectiu general és empoderar les dones mitjançant un procés de transformació, connectant-ne el poder interior i les emocions a les habilitats i competències per enfortir el seu lideratge en tots els àmbits de la seva vida personal i professional.

La idea que volem transmetre és la “Evolució” de la dona cap a un estat més gran d’autoconeixement, autogestió i autocontrol de la pròpia vida personal i professional en un viatge transformacional cap a la seva realització com a persona, subjecte social i lideratge professional.

El Congrés Women Evolution, edició del 2023 “Tecnologies exponencials en els negocis, la salut i el lideratge femení” s’adreça a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora. Comptarem amb la col·laboració de marques amb valors que situen la dona al centre de les seves estratègies de negoci i innovació.

La nostra oferta de continguts està dissenyada pel millor panell d’especialistes de prestigi reconegut en l’àmbit mèdic, la ciència, l’empresa i la transformació del talent com a gran capital de les organitzacions.

WE Women Evolution presenta una fórmula creativa i més àgil en l’organització de congressos, mitjançant una exclusiva combinació de continguts de valor i tecnologia.

PROGRAMA

INSCRIPCIÓ PRESENCIAL

(Codi descompte WE2023 per a les sòcies de SCE)

INSCRIPCIÓ PER ASSISTIR EN STREAMING