Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Un lideratge transformacional és aquell que integra tres grans fortaleses, una bona salut, un talent ric en habilitats, competències, àgil i innovador i un equilibri emocional per aconseguir un major benestar.

La gestió de les emocions pròpies i el benestar emocional dels equips, cada vegada més diversos, intergeneracionals i multidisciplinars, són factors determinants en l’evolució de les empreses cap a un paradigma empresarial més humà i corresponsable.

Women Evolution neix amb el propòsit de crear experiències que enforteixin el lideratge femení a través de les emocions i així garantir un creixement i desenvolupament més qualitatiu.

El Congrés Women Evolution, edició del 2021 “Lideratge Femení en l’Era Digital. Salut i Innovació empresarial” tindrà un format híbrid, presencial i virtual, i es dirigeix a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora. Comptarà amb la col·laboració de marques amb valors que situen la dona en el centre de les seves estratègies de negoci i innovació.

Programació

Inscripcions per assistir presencialment

(10% de descompte en les inscripcions presencials per a les associades de Sant Cugat Empresarial amb el codi WE2021!)

Inscripcions per seguir el congrés en streaming