Concert del centenari de la Creu Roja Sant Cugat

Quan

24 maig 2024    
20:00 - 21:30

Lloc

Teatre-Auditori de Sant Cugat
Avinguda del Pla del Vinyet, 48, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08172

“Harmonies per a la humanitat”, interpretat per l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Societat Coral la Lira de Sant Cugat del Vallès.

Aquest concert serà l’acte de cloenda del centenari de la Creu Roja a Sant Cugat del Vallès i tindrà lloc el 24 de maig a les 20:00 h al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat, fundada l’any 1990, és coneguda per la seva extensa trajectòria de concerts, tant al seu Teatre-Auditori com en altres llocs emblemàtics com el Palau de la Música Catalana i el Gran Teatre del Liceu.

La Societat Coral La Lira, amb una història que es remunta a 1882, és un testimoni de la rica tradició musical i cultural de Catalunya. Dirigida per figures destacades com Lluís Millet en els seus inicis i actualment per Eloi Jover. La Societat Coral La Lira ha estat una part integral de la vida cultural de Sant Cugat, preservant tradicions com les Caramelles durant la Pasqua de Resurrecció.

El concert benèfic del 24 de maig promet ser una ocasió especial, no només per commemorar el centenari de la Creu Roja sinó també per gaudir de la música que uneix la comunitat.

COMPRA D’ENTRADES

Per a la gent que no pugui assistir-hi però vulgui contribuir-hi s’ha creat una entrada especial solidària “Fila 0”.

FILA 0