Cafè amb Impacte: "Claus per Innovar a través de la Inclusió”

Quan

21 setembre 2023    
9:00 - 11:00

Lloc

ESADE Campus St Cugat
Av. De la Torre Blanca, 57, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, 08172

La innovació és un factor clau per al creixement i l’èxit en el món empresarial i en la societat en general. Però, què passa quan combinem la innovació amb la inclusió? A Specialisterne, empresa associada a Sant Cugat Empresarial, creuen que la inclusió és un valor fonamental per a la verdadera innovació. Quan abracem la diversitat i valorem les capacitats i talents de totes les persones, independentment de les seves diferències, estem creant un entorn verdaderament inclusiu que fomenta la creativitat, la col·laboració i l’excel·lència.

En aquest esdeveniment, explorarem les claus per a innovar a través de la inclusió. Descobrirem com la diversitat en equips de treball poden impulsar la creativitat i generar solucions innovadores als desafiaments actuals. Aprendrem sobre les millors pràctiques en la inclusió de persones neurodiverses i altres perfils diversos en l’entorn laboral, i com aquestes pràctiques poden portar a una major innovació i competitivitat en el mercat.

Facilitadors i ponents

  • Mar Gaya, sòcia fundadora de Igualando.
  • Santi Ristol, director del Centre de Competències Mòbil Mobile de Worldline.
  • Sònia Yanguas, responsable de Persones de Specialisterne Espanya.
  • Fabrizio Acanfora, escriptor, músic i responsable de Comunicació de Specialisterne IItàlia..

Dinàmica de la sessió

9:15 – 9:30 | Arribada i registre.

9:30 – 9:40 | Introducció dels temes i dels facilitadors.

9:40 – 10:30 | Presentació dels ponents i debat sobre innovació i inclusió.

10:30 – 10:50 | Conclusions sobre inclusió de la diversitat.

10:50 – 11:00 | Preguntes del públic i tancament.

Organitzadors

Aquest cafè amb impacte l’organitza SPECIALISTERNE ESPAÑA, entitat social que promou projectes d’inclusió de la neurodiversitat en tota mena d’organitzacions, a través de la formació i treball de persones amb autisme i altres diagnòstics neurodivergents.

S’emmarca dintre de la iniciativa de Barcelona+B, impulsada per B Lab SpainEADA Business SchoolFerrer i l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la seva agència de promoció econòmica Barcelona Activa, com a socis estratègics.

Barcelona+B neix per a unir a les empreses, les institucions educatives, el sector públic, les entitats socials i la ciutadania per a promoure una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva. Forma part de Ciudades+B, un moviment global amb un únic objectiu: impulsar junts un canvi cultural que redefineixi la manera com assumim la nostra responsabilitat i el nostre impacte sobre les ciutats que construïm i habitem.

INSCRIPCIONS