Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

En el BWSV volen oferir solucións per a les empreses implicades en la sostenibilitat social i ho fan amb l’oferta de productes i serveis dels Centres Especials de Treball (CET) i Empreses d’Inserció (EI) no lucratives, i també amb una oferta per poder incrementar la sostenibilitat.

Inscripcions empreses compradores

A més de ser una oportunitat excepcional per a fer negoci amb impacte social, el Business With Social Value és una jornada que compta amb un intens programa que combina motivació, actualització i oportunitats comercials.

Programa

El programa del Business With Social Value ofereix un conjunt d’activitats i experiències que permeten als participants conèixer noves tendències socials que tinguin un impacte positiu en els seus accionistes, socis, empleats, proveïdors, clients… i en la societat en general. El Business with Social Value us ofereix les eines per a dur a terme la transformació social de les seves empreses.
Una cita imprescindible a la vostra agenda que no us podeu perdre! La inscripció prèvia ara és totalment imprescindible.

Confirmeu la vostra inscripció