Business With Social Value 2023

Quan

2 juny 2023    
9:00 - 15:00

Lloc

Hotel Alimara
Carrer de Berruguete, 126,, Barcelona

Tipus Esdeveniment

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils. Des de l’edició del 2016 afegeix l’oferta del Social & Sustainable Tourism per donar a conèixer i facilitar també el networking a les empreses que facilitin les conductes empresarials de turisme Sostenible.

En aquesta edició no us podeu perdre:

  • Ponents de renom internacional com Victor Küppers o Bianca Bodero que compartiran les seves experiències i coneixements en temes com ara economia circular, innovació social o lideratge transformador.
  • Les nostres sessions “Face2Face” on descobrir i conèixer de primera mà els productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius.
  • Tallers i taules de treball pràctiques perquè puguis aplicar allò après a la teva organització i ampliar la teva xarxa de contactes.
  • Presentacions de casos d’èxit d’empreses i emprenedors socials que han aconseguit generar un impacte positiu a les seves comunitats i al món.

Més informació

Inscripció