Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Aquest projecte, pretén donar a conèixer el valor que poden aportar persones amb “neurodivergència” (autisme, asperger,…) en tasques relacionades amb el món digital, així com desenvolupar els mecanismes necessaris per incorporar-los de forma efectiva a les respectives organitzacions tot aportant-hi un plus  de competitivitat.

La demanda de perfils tecnològics i d’altres capacitats, esdevé un factor especialment crític. Per aquest motiu, el projecte en qüestió persegueix la identificació de perfils tecnològics idonis pel Clúster Digital dins la neurodiversitat, i a part de donar a conèixer l’autisme, demostrar com incorporar nou talent al sector digital pot ser una gran oportunitat. Les persones neurodivergents presenten capacitats específiques molt adients per al sector tecnològic que poden ajudar a cobrir les actuals necessitats i afavorir la retenció de talent.

El projecte també aborda la dimensió social de la problemàtica, promovent la incorporació d’aquestes persones al món laboral, fet que esdevé un element de guany de competitivitat per a les empreses.

Registra’t aquí