Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Qualsevol empresa sap que si no innova mor, però a l’hora de la veritat, molt poques estan creant i desenvolupant una cultura innovadora. Les empreses establertes malgasten diners i esforç intentant adaptar-se alritme frenètic del mercat. Temen ser superades per nous competidors més àgils i innovadors que elles.

Els directius formulen noves estratègies, però no aconsegueixen canviar a l’organització perquè -com ja deia Drucker- ‘la cultura es menja a l’estratègia per esmorzar’; la gent no entén per què canviar, i sobretot, com fer-ho.

En aquest taller reflexionarem sobre els canvis que han experimentat les empreses i la necessitat de treballar i organitzar-se d’una altra manera. Això no només afecta l’àrea de Recursos Humans, sinó a tota l’organització, per això la majoria de projectes de canvi cultural fracassen en el seu intent.

Avui més que mai es fa imprescindible crear i desenvolupar una cultura innovadora; o dit d’una altra manera, les empreses necessiten connectar els punts entre el lideratge i la innovació, entre estratègia i cultura, entre objectius i resultats.

Si la teva organització ja s’ha adonat d’això, però tot i això encara està intentant aconseguir-ho, aquest taller està especialment pensat per a tu.

Més informació

Inscripcions (50% de descompte per a tots associats a Sant Cugat Empresarial. Sol·licita el teu codi promocional a mbenages@inusual.com)