Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El proper dimecres 30 de gener tindrà lloc a ESADECreapolis l’acte de cloenda i entrega de Premis de la primera edició del concurs “Sportium Employee Innovation Project”, que ha organitzat la companyía per a promoure l’innovació entre els seus treballadors.

Aquest és el primer concurs d’idees que organitza Sportium. Va dirigit a tots i cadascun dels seus empleats, que han pogut presentar les seves idees i projectes relacionats amb qualsevol àrea de la companyia. No existia cap limitació, més enllà de ser realitzable, així que les propostes han tingut tot el marge per a la creativitat i per proposar idees “out of the box”.

La participació ha estat un èxit, dels 350 empleats amb què compta l’empresa, han entrat a concurs 66 propostes, totes elles d’altíssima qualitat, i molt sorprenents. Els empleats s’han mostrat motivats i agraïts de poder tenir un altaveu per les seves idees i millores.

Els premis comptaven de productes Apple, xecs regals a Amazon o viatges. Tots els participants, pel simple fet d’enviar les seves idees, disposen de premi. Les idees no seleccionades passen a formar part del “congelador d’idees” al qual Sportium pot accedir en qualsevol moment, i activar alguna d’ella en un futur.