Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Intel·ligència Emocional és una habilitat i competència clau en el lideratge responsable i innovador en les empreses. La gestió de les emocions pròpies i el benestar emocional dels equips, cada vegada més diversos, intergeneracionals i multidisciplinars, són factors determinants en l’evolució de les empreses cap a un paradigma empresarial més humà i corresponsable.

Women Evolution neix amb el propòsit de crear experiències que enforteixin el lideratge femení a través de les emocions i així garantir un creixement i desenvolupament més qualitatiu.

Des d’un enfocament holístic, el congrés pretén evolucionar a la dona cap a un major autoconeixement i gestió de la seva salut i benestar enfortint el seu lideratge personal i professional connectat a les emocions. La tecnologia és una alidada excel·lent per a les dones, ens permet estar connectades, visibilitzar, posar en valor i situar en l’agenda pública temes del nostre interès i augmentar la xarxa professional per expandir els nostres negocis i projectes empresarials.

El Congrés Women Evolution “Salut, Benestar Emocional i Empresa” es dirigeix ​​a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora.

Més informació

Inscripcions

10% de descompte per a totes les associades de SCE amb el codi WE2019.

 

Congrés de Salut, Benestar Emocional i Lideratge Transformacional