Amb aquesta operació, Esteve aconsegueix una major presència en els mercats farmacèutics europeus més importants i un portafoli de productes propis especialitzats i d’ús hospitalari.

El grup farmacèutic ESTEVE, associat a Sant Cugat Empresarial, ha anunciat avui que ha arribat a un acord per adquirir totes les accions de la companyia farmacèutica alemanya Riemser a Ardian, grup d’inversió de capital privat líder al món.

Amb seu a Berlín, Riemser té un portafoli de productes diversificat en diverses àrees terapèutiques, principalment en oncologia, neurologia i algunes teràpies nínxol. Riemser gestiona una planta de fabricació farmacèutica a Alemanya i té presència física directa en quatre dels cinc principals països d’Europa: Alemanya, Regne Unit, França i Espanya. Més de el 80% de les vendes procedeixen del canal hospitalari, mitjançant el qual ofereix tractaments especialitzats i una àmplia gamma de fàrmacs en àrees terapèutiques nínxol.

La compra de Riemser accelerarà la transformació d’ESTEVE en una farmacèutica especialitzada, ja que més de el 60% de les vendes provindran de productes propis. A més, li obre la porta a un sector en creixement: el mercat hospitalari.

L’operació de compra preveu tancar-se durant el primer trimestre del 2020. Les parts han acordat no revelar cap detall de la transacció.

Font: Esteve