Via Empresa

VIAempresa és el diari empresarial de Catalunya
La seva màxima premissa és la mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i la informació funcional per als actors econòmics del país, amb l’objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya i fomentar l’ocupació. Hereu de la revista econòmica del Vallès B30, VIAempresa s’adapta als nous temps: món digital, diari i d’àmbit català.

Connexió al territori
La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa. VIAempresa compta també amb una xarxa de corresponsals a Lleida, Tarragona, Girona, Manresa, Mataró, l’Hospitalet, Sabadell i Terrassa. L’equip segueix un model periodístic directe, clar i funcional, basat en el rigor i la pedagogia.

Producció pròpia
VIAempresa forma, més que informa, i divulga, més que entreté. Busquem un valor afegit més enllà de les notícies d’actualitat. Com a publicació especialitzada, ofereix a diari quatre reportatges de producció pròpia vinculats als grans temes empresarials i econòmics del moment.

Cada dia, una secció
El lector de VIAempresa és executiu, selectiu i no té temps. Per això el diari aposta per una informació molt funcional i segmenta la seva oferta de continguts per grans àmbits d’interès: empresa, gestió, emprèn, mercats, tendències, territori, opinió, l’agenda d’actes i el directori d’empreses.

Altaveu
Una secció per a cada dia i també una opinió per a cada jornada. VIAempresa manté l’orella parada a les opinions, visions i preocupacions dels principals actors empresarials, econòmics i institucionals del país.