Vega

Els processos de producció són cada cop més complexos. Per això és molt important que la tecnologia de mesura utilitzada per controlar i supervisar els processos sigui tan clara i intuïtiva com sigui possible. VEGA s’ha marcat l’objectiu de desenvolupar una innovadora tecnologia de mesura que sigui fàcil d’instal·lar i operar, oferint-ne la màxima seguretat i fiabilitat.

VEGA compta amb més de 1.850 empleats al món, 850 dels quals treballen a la seva seu a Schiltach, a la Selva Negra. Aquí és on, fa més de 60 anys, es conceben i desenvolupen les solucions a les tasques de mesura més exigents per a plantes químiques i farmacèutiques, la indústria alimentària, xarxes d’abastament d’aigua potable, plantes de tractament d’aigües residuals, plantes de reciclatge , mineria, generació d’energia, plataformes petrolíferes, vaixells i avions.

VEGA té presència a més de 80 països mitjançant una xarxa d’empreses filials i distribuïdors. La companyia i els seus productes disposen de tots els certificats necessaris per a la seva aplicació a tot el món, tant per a la seguretat tècnica, com per a la qualitat dels seus productes i serveis.