Unidesa

UNIDESA és l’empresa líder en el sector recreatiu a Espanya. Així mateix, ocupa una posició de lideratge en els mercats d’Itàlia i Llatinoamèrica.

Coincidint amb la legalització del joc a Espanya el 1978, comença l’activitat productiva del negoci sota el nom de CIRSA (Companyia Internacional de Recreatius S.A.). Posteriorment, la bona acceptació dels productes en el mercat permet a la companyia estendre les seves activitats i l’any 1982 crea UNIDESA, la nova divisió industrial i màxim exponent de tota l’experiència tecnològica adquirida fins llavors.
A UNIDESA, empresa pionera en el mercat espanyol, els clients i jugadors són l’eix del nostre negoci que integra els processos de recerca, creació, producció i comercialització d’equips. Com a especialistes en el mercat, apostem sempre per una tecnologia puntera que ens permeti innovar, en hardware, en software, en disseny gràfic, en disseny mecànic i en producció amb la recerca dels materials i aplicacions més innovadores per satisfer els nostres clients.