Torres & Associats Advocats

torres associats

Hereus d’una trajectòria jurídica iniciada el 1918, hem mantingut invariables, al llarg dels anys, els valors fundacionals del nostre bufet: voluntat de servei, disponibilitat, coneixements i formació continuada.

La fidelitat a aquests principis es transmet en el tracte als nostres clients, tant empreses com particulars: l’assessorament legal preventiu, la defensa jurídica personalitzada i l’acompanyament en cada situació que se’ns pugui plantejar, ens caracteritzen com un despatx proper i de confiança.

El nostre compromís amb la societat és també un valor determinant en les nostres actuacions, per això intentem correspondre amb un potent i actiu departament de responsabilitat social, subscrivint convenis d’assistència jurídica gratuïta amb entitats i organitzacions no lucratives d’ajuda a persones necessitades.

A les nostres àrees de pràctica tradicionals hem incorporat un departament específic d’assessorament per a clients francesos i belgues atesa la nostra contínua relació amb persones i entitats mercantils d’aquestes nacionalitats.

A més, com a despatx tutorial de la Universitat Autònoma de Barcelona, mantenim un fort vincle amb l’ensenyament de futurs professionals