Techma Business School

Techma Business School

TECHMA Business School és una Escola de Negocis especialitzada en Tecnologia i Management que neix amb la idea de formar als professionals que es vulguin especialitzar en aquests sectors i potenciar la seva carrera i desenvolupament professional. Les àrees de formació són: tecnologia, management, màrqueting digital, escola de vendes i core skills. Va ser la primera escola de negocis de la provincia de Tarragona i des de gener del 2023 ja té seu a Sant Cugat, amb un acord de col·laboració amb Sant Cugat, Escola de Negocis (ESN) a les seves instal·lacions del C. Vic, 14.

L’equip de Techma, té més de 20 anys d´experiència en el sector educatiu de la formació empresarial i ajudem a les empreses a dotar als seus professionals de les aptituds necessàries per millorar ela seva formació i el la seva tasca en el seu lloc de feina.

Que oferim?

  • Màsters i Postgraus (Presencial, semi-presencial i en streaming)
  • Formació In-company
  • Bootcamps tecnològics
  • Formació One-to-One
  • Formació especialitzada per empreses: Team Building, Onboarding, Upskilling, Reskilling, trainings, Ideathons, mentoring/coaching, tallers, packs motivacionals, escape rooms,….

Per més informació: info@techmabs.com

Visitar web: www.techmabs.com

Condicions preferents per als socis