TbKids

tbkids

TbKids és una  empresa  d’activitats extraescolars de tecnologia creativa per a infants i joves, amb un mètode propi i innovador d’aprenentatge, interactiu i dinàmic, basant-se en els conceptes de STEAM , utilitzant les noves tecnologia en tots els seus projectes.

Cada vegada són més els pares i mares que volen que els seus fills i filles destinin el seu temps lliure a realitzar activitats que els ajudin a desenvolupar el seu aprenentatge conceptual i entreteniment cognitiu.

TbKids va néixer el 2014 amb un objectiu clar: fomentar entre els nens i nenes de 4 a 18 anys processos educatius amb una base tecnològica i de STEAM. Mitjançant activitats tecnològiques plantejades en els centres TbKids, l’alumnat aprèn (mentre es diverteix) com la tecnologia pot i ha de ser utilitzada per millorar el seu propi aprenentatge, a la vegada que desenvolupen conceptes fonamentals com la creativitat, la resolució de problemes, el pensament crític i digital, la comunicació i el treball en equip. Tot mentre aprenen a iniciar-se en el món de la codificació, la robòtica i la programació.

Actualment, TbKids té un centre a Sant Cugat, un a Rivas-Vaciamadrid i una seu a Bilbao on s’ofereixen els següents cursos educatius:

  • Technolab “English”: Durant tot el curs l’alumat aprèn nocions bàsiques o avançades (segons el nivell i l’edat) de codificació i robòtica per així poder crear els seus prototips tecnològics. A més, amb l’objectiu de potenciar la comunicació, la col·laboració, el pensament crític i la curiositat dels més petits es plantegen diferents reptes tecnològics que els alumnes han de superar. S’usa l’anglès com a idioma tecnològic de comunicació.
  • Technopreneur: Emprenedoria i tecnologia s’uneixen per realitzar projectes amb l’objectiu, simulat, de crear una idea i dur-la a terme. Durant aquest curs l’alumnat aprèn a crear, col·laborar, diferenciar-se, a pensar de manera crítica i digital, a dominar diferents plataformes tecnològiques i a prendre consciència de la importància d’una bona comunicació.
  • Robòtica: A les activitat de robòtica els nens i nenes aprenen a construir, dissenyar i a programar el seu propi robot a través de la gamificaicó i basant-se en els conceptes STEAM. A més, durant el curs l’alumnat realitza lligues de robòtica internes per probar els prototips creat i així dotar-los de moviment a través de la programació.
  • Disseny de videojocs i programació: La programació serà una eina bàsica per les feines del futur. És per aquesta raó que des de TbKids volen fomentar que els alumnes no només siguin consumidors de videojocs, sinó que també siguin creadors dels mateixos. A més, els alumnes més avançats aprendran programació a través de la plataforma CodedArena, d’aquesta manera cada alumne assimilarà els coneixements al seu ritme.

Techno weekends: Tallers de Halloween, Minecraft, Escape Rooms tecnolòfics… Durant els caps de setmana s’organitzen tallers temàtics on els nens i nenes gaudiran d’una forma diferent de la tecnologia creativa que ofereix la programació i la robòtica.

Informació d’interès:

Direcció: C/ Sant Antoni, 6, Sant Cugat del Vallès.

Telèfon: 932 69 38 79