Som una empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua: la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum ciutadà amb absolutes garanties sanitàries.

El model SOREA es basa en l’excel·lència del servei prestat a tots els clients: llars i empreses. La nostra autèntica fortalesa es fonamenta en l’adaptació a les necessitats de tots els clients sense excepció, en la innovació tecnològica constant i en la gestió adequada del coneixement, com també en l’ús sostenible de tots els recursos d’aigua disponibles.

El compromís de qualitat que hem assumit a SOREA amb totes les llars, empreses, institucions i administracions és la força que ens impulsa a millorar cada dia.

A SOREA assegurem la gestió correcta de l’aigua des de la captació fins que arriba a tots els nostres clients. Vetllem pel correcte procés de l’aigua i el supervisem, des del seu estat natural fins als complexos usos socials als quals està destinada.