Robin Hat

Robin Hat

ROBIN HAT és una empresa fundada el 2015 i situada al Vallès. Es dedica a la fabricació de gorros de quiròfan de cotó reutilitzables per a entorns sanitaris, un producte únic fins al moment a l’Estat espanyol que ajuda a relaxar l’ambient a quiròfan, trencar el gel amb el i la pacient i, a més, generar cohesió en l’equip sanitari. La seva aposta és senzilla: gorros de quiròfan, fets de cotó 100%, còmodes, funcionals i divertits. Els estampats? Flors, superherois, coneguts personatges de dibuixos animats i el que us pugueu imaginar… La seva il·lusió d’omplir de color els quiròfans no té límits.

En poc temps van veure que era necessari apostar per la internacionalització, fet que els ha permès estar en 16 mercats mundials i seguir amb el seu pla d’expansió cada any. El 2019 ROBIN HAT va ser premiada amb els Premis Cambra al costat d’altres cinc empreses de Rubí (Barcelona). La companyia va rebre el premi a la Iniciació a la Internacionalització per la seva “capacitat creativa” per a implementar una sòlida política d’expansió d’un producte altament especialitzat, segons va indicar la Cambra.

ROBIN HAT, en el moment més crític de l’inici de la pandèmia, van gestionar més de dos milions de mascaretes lliurades gratis a residències, centres hospitalaris i col·lectius socials, amb l’ajuda de 22 mil voluntaris i voluntàries. El resultat d’aquesta experiència es tradueix actualment en ROBIN MASK, una nova línia de l’empresa que destaca per la seva col·laboració solidària, actual i contínua amb Creu Roja, Sor Lucia Caram, Fundació Elena Barraquer, Hospital Sant Joan de Déu, Dona’m Ales i nombrosos ajuntaments de Catalunya.

Actualment s’ha consolidat com a referent en la fabricació de mascaretes higièniques de tela rentables i reutilitzables confeccionades a Rubí, seguint la normativa UNE 0065-2020 i la Directiva Europea CWA 17553. Les seves mascaretes garanteixen la respirabilitat, reutilització i filtració de partícules amb el certificat d’Eurofins Textile Testing Spain (Laboratori acreditat per ENAC Nº certificat AR-21-YL-000.611-01-A). Les mascaretes Robin Mask, a més de ser segures, còmodes i amb dissenys originals són un producte responsable amb el medi ambient per la seva estratègia que té com a objectiu l’economia circular, per tal de fomentar l’ús de productes reutilitzables i respectuosos amb el medi ambient dins de la campanya #bioagradable. Cal afegir que la nova col·lecció de Robin Mask incorpora la tecnologia HeiQ-Viroblock, que permet l’autodesinfecció en qüestió de minuts i permet minimitzar el risc de contaminació creuada en tocar la mascareta amb les mans o un altre element o superfície. Els convidem a visitar la pàgina web http://www.robinamask.es/

Actualment ROBIN HAT té l’objectiu d’obrir noves línies de negoci en el sector tèxtil sanitari molt innovadores, que molt aviat es donaran a conèixer.